20 Ιανουαρίου 2019

Ψηφιακό Γραφείο

Epsilon Cloud

Σας παρουσιάζουμε την νέα on-line επαναστατική υπηρεσία Epsilon Cloud, που έρχεται να βελτιώσει την επικοινωνία μας, παρέχοντας άμεση πρόσβαση σε καίρια πληροφόρηση και διεκπεραιώνοντας χρονοβόρες διαδικασίες από όποιο σημείο και αν βρίσκεστε, ακόμα και εκτός επιχείρησης. Καταχωρήσεις δαπανών, ανταλλαγή αρχείων, ηλεκτρονική βιβλιοθήκη δηλώσεων, στοιχεία δόσεων & οφειλών, καρτέλες πελατών & προμηθευτών, στοιχεία συναλλαγών, πίνακας εργαζομένων & υπόλοιπα αδειών, κ.α. είναι μερικές μόνο από τις δυνατότητες του.

Η πρόσβαση όλων των δεδομένων επιτυγχάνεται από οποιοδήποτε σημείο και από όλες τις συσκευές (Smartphone, Tablet, Laptop)

Κατεβάστε την εφαρμογή:

Cloud Accounting Office

Σας παρέχουμε την δυνατότητα πρόσβασης σε cloud του γραφείου μας όπου βρίσκονται σε ψηφιακή μορφή όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα που αφορούν την επιχείρηση σας. Οι φάκελοι περιέχουν όλα τα εκείνα τα έντυπα που σας ζητούν οι ελεγκτές των αρμόδιων υπηρεσιών όταν σας επισκέπτονται εκτάκτως και είστε υποχρεωμένοι να τους επιδείξετε μια σειρά από έγγραφα. Με εύκολο τρόπο θα συνδέεστε με το γραφείο μας και θα μπορείτε να τυπώνετε ή να επιδεικνύεται τα κατάλληλα έντυπα. Όλα τα αρχεία σας είναι προστατευμένα με ισχυρή κρυπτογράφηση για την μέγιστη ασφάλεια.

Ενημέρωση με SMS

Έχουμε αναπτύξει μία πρωτοποριακή υπηρεσία προσωποποιημένης ενημέρωσης μέσω sms, ώστε να είναι πάντα ενήμεροι για τις τρέχουσες εξελίξεις , τις προθεσμίες για τις φορολογικές σας υποχρεώσεις και για τις προσφορές του γραφείου μας.

Κάντε δωρεάν εγγραφή στις καινοτόμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες μας και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς.

Share This: