Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Νέα υπηρεσία ενημέρωσης των πελατών μας

 

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την διάθεση της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας epsilon cloud δωρεάν προς τους πελάτες του γραφείου μας.

Η Epsilon Net έχοντας ολοκληρώσει τη μεγαλύτερη τεχνολογική επένδυση των τελευταίων ετών στην Ελλάδα, αλλάζει εποχή στον κλάδο των λογιστικών γραφείων παρέχοντας στους επαγγελματίες αλλά και τους πελάτες τους για άλλη μια φορά πρωτοποριακές λύσεις, μέσω του Epsilon Cloud 3.0, τη νέα γενιά cloud της Epsilon Net.

To Epsilon Cloud 3.0 αποτελεί την νέα τεχνολογική εξέλιξη του ήδη πετυχημένου Epsilon Cloud, πάνω στην οποία έχει αναπτυχθεί, μεταξύ άλλων, και η δυνατότητα ηλεκτρονικών υποβολών στο Π.Σ ΕΡΓΑΝΗ από το κινητό μέσω του Epsilon Cloud Mobile. Μέσα από τη συγκεκριμένη υπηρεσία, οι επιχειρήσεις μπορούν αυτόματα να συνδεθούν με το Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ και να υποβάλλουν προσλήψεις, να προχωρήσουν σε αλλαγές ωραρίων από όπου κι αν βρίσκονται, ενώ επίσης αυτόματα ενημερώνονται για τις αλλαγές και οι αντίστοιχες εφαρμογές Μισθοδοσίας που διαθέτουν.

Το Epsilon Cloud 3.0 της Epsilon Net, έρχεται να αναβαθμίσει εξαιρετικά το επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών και εν τέλει το επίπεδο εξυπηρέτησης προς τους πελάτες . Καταχωρήσεις δαπανών, ανταλλαγή αρχείων, ηλεκτρονική βιβλιοθήκη δηλώσεων, στοιχεία δόσεων & οφειλών, καρτέλες πελατών & προμηθευτών, στοιχεία συναλλαγών, πίνακας εργαζομένων & υπόλοιπα αδειών, κ.α. είναι μερικές μόνο από τις δυνατότητες του Epsilon Cloud 3.0 της Epsilon Net.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την εκδήλωση ενδιαφέροντος καλέστε στο 2741027380 ή στο info@soukoulis.gr