Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Προφίλ

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την εταιρική μας παρουσία στο διαδίκτυο. Η λογιστική εταιρεία ΣΟΥΚΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΣ – ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε με διακριτικό τίτλο «Φορολογιστική Κορίνθου» είναι ένα σύγχρονο γραφείο που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Κορίνθου στην οδό Κολοκοτρώνη 6 (2ος όροφος) με αντικείμενο τις λογιστικές & φοροτεχνικές υπηρεσίες καλύπτοντας αποτελεσματικά κάθε λογιστική και φοροτεχνική ανάγκη κάθε μικρομεσαίας επιχείρησης, δίνοντας άμεσες και έγκυρες λύσεις σε όποια ζητήματα προκύπτουν.  

Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να είμαστε κοντά στο επιχειρηματία , δίνοντας έμφαση στον συμβουλευτικό χαρακτήρα, στην οργάνωση της επιχείρησης του, και στην επισταμένη παρακολούθηση και αξιοποίηση όλων των επιχειρηματικών και επενδυτικών ευκαιριών που παρουσιάζονται.

Οι υπηρεσίες που παρέχονται από το  γραφείο μας καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης, δίνοντας έμφαση στην αποδοτικότητα, τη συνέπεια και την εμπιστοσύνη. Κύριος στόχος μας η στενή και προσωπική επαφή με το πελάτη.

Η επιτυχία μας βασίζεται στην ποιοτική υπεροχή των υπηρεσιών μας γεγονός που αποδεικνύεται από τον ρυθμό ανάπτυξης των επιχειρήσεων που συνεργάζονται μαζί μας.

 

Με εκτίμηση
Νίκος Χρ. Σούκουλης